NOVINKY

arr3Růžová edice podstavce A4+Představujeme novou variantu oblíbeného podstavce A4+ v jemně růžovém provedení.    ... arr3Karpální tunel - novodobá počítáčová nemocSyndrom karpálního tunelu patřím mezi moderní počítačové nemoci. Vzniká utlačením nervu vedeným... arr3Designové kancelářské stoly TRIGeZařadili jsme do nabídky hezké a kvalitní kancelářské a jednací stoly TRIGe, které je možné vybrat v... arr3Balónové židle 2018 Představujeme novou kolekci balónových židlí PRACUJ ZDRAVĚ A1 - A2, které spojují zdravotní výhody... arr3Vybíráme ergonomickou myš.Vybíráte ergonomickou myš ? Náš článek Jak vybrat ergonomickou myš Vám pomůže zorientovat se v...


NEJPRODÁVANĚJŠÍ

KONTAKTY

PRACUJ ZDRAVĚ s.r.o.
Pod špitálem 365
15600 Praha Zbraslav
tel: +420 608 064 231
napište nám

ANKETA

Které ergonomické produkty by jste chtěli ?

Ergonomickou myš a podložku Ergonomickou myš a podložku 47% Výškově stavitelný stůl Výškově stavitelný stůl 18% Podstavec pod monitor Podstavec pod monitor 17% Bederní opěrku Bederní opěrku 19%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů