Novinky
04.06.2019
Otočné podstavce pod monitor A4+, A3+ Double
Představujeme laminátové podstavce pod monitor s otočným modulem, který umožňuje otáčení monitoru o 360 stupňu. Mezi hlavní přednosti patří jednoduch... číst celé
23.03.2019
Designové kancelářské stoly TRIGe
Designové kancelářské a jednací stoly TRIGe umocňují moderní styl v kanceláři či domácnosti. Můžete si vybrat z mnoha variant řešení a stylových dop... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 PODPORA

Dotazy, prezentace či školení

+420 608 064 231

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Otočné podstavce pod monitor
04.06.2019
Otočné podstavce pod monitor
Představujeme novinku z naší produkce: otočné podstavce A4+ a A3+ Double. číst celé
Vybíráme vertikální myš
08.04.2019
Vybíráme vertikální myš
Jak vybrat ergonomickou vertikální myš ? číst celé
Služby pro firmy
  • Konzultace, předvední produktů
  • Zápůjčky
  • Školení a návrh ergonomického pracoviště
  • Zakázková výroba

 

Kontakty
Kancelarske-sluzby.cz
info@kancelarske-sluzby.cz
(Po-Pá, 9-16 hod.)
Copyright © 2012 - 2019 kancelarske-sluzby.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz